Data en kosten

Na een periode waarin we noodgedwongen alle verblijven hebben moeten annuleren vanwege het coronavirus, zijn er inmiddels weer mogelijkheden om gasten te ontvangen op de Westerhelling. We hebben gekeken naar een manier om stille dagen te kunnen bieden, met daarbij de garantie van 1,5 meter afstand en veiligheid d.m.v. hygiënemaatregelen. We kiezen ervoor om eerst -bij wijze van pilot- één stilteweekend te organiseren. De ervaringen worden daarna geëvalueerd en op basis daarvan besluiten we in augustus hoe we verder gaan.

 

Wij hanteren drie verschillende inkomenstarieven. Tarief A geldt voor mensen met een netto inkomen tot €800/maand. Tarief B geldt voor mensen met een netto inkomen tussen de €800 en de €1600/maand. Tarief C geldt voor mensen met een netto inkomen boven €1600/maand.

De bedragen voor de verblijven zijn inclusief maaltijden, koffie en thee.

 

 

Aankomst

 

 

Vertrek

Tarief A

 

 

Tarief B

 

 

Tarief C

 

 

Opmerkingen

tussen 20.00 en 20.30 uur om 15.30 uur        
Vr. 24 juli Zo. 26 juli €70 €90 €110 Hiervoor is geen plek meer vrij
           
           

De inkomsten uit de tarieven zijn voor ons niet kostendekkend. De tarieven die we in rekening brengen zijn laag zodat ook mensen met een kleiner budget kunnen komen. Als je het kunt missen zouden we het daarom erg op prijs stellen als je wat extra’s overmaakt, zodat het Stiltehuis kan blijven bestaan.

Zijn er geen plekken meer vrij? Misschien is het Huis van Aandacht ook wel iets voor jou.