Wie zijn wij?

Ik ben Thomas Volman, geboren in 1974. 

Van jongs af aan heb ik de ervaring dat er in stilte een grote rijkdom te vinden is. Een rijkdom die snel verloren kan gaan in de drukte van alledag.

Ik werk mee aan het Stiltehuis omdat ik het belangrijk vind dat er een plek voor jonge mensen is die speciaal ingericht is voor stilte en reflectie.  Ik beschouw dit als wezenlijke aspecten van het leven. Ik vind het dan ook ontzettend mooi om te merken hoeveel goeds er bij mensen kan gebeuren als ze een paar dagen de stilte in gaan.

 

Ik ben Annelieke van den Bergh, geboren in 1982. 

Stilte en ruimte brengen mij in contact met wie ik in essentie ben. Het helpt me om in verbinding te blijven met de Bron die mij leven geeft. Ik voel me geroepen om steeds meer vanuit deze ontvankelijkheid te leven. Open, met lichtheid en een milde blik naar wat er op mijn pad komt.

Ik vind het heel waardevol, fijn en bijzonder om mensen te ontvangen in het Stiltehuis en hen hiermee de kans te geven om te ervaren wat stilte, rust en ruimte voor hen kan betekenen.